Meta-lifesoulsolution

PSYKOTERAPI

 

 

I samtaleterapi har du mulighed for både korte og længerevarende terapiforløb.

Du oplever i klinikken en atmosfære af empatisk indlevelse og accept. Jeg er professionel og imødekommende, udviser ægte interesse i at hele dit problem, udstråler varme og venlighed, lytter respektfuldt og udviser professionel faglighed.

 

Vores gensidige terapeutiske forhold er præget af sympati og tillid og muliggør derved tryghed til at du kan udtrykke også store problemer, som ofte kan være pinefulde og skyld- og skambelagte problemer, der måtte plage dig.

Jeg har forståelse og 100 % accept af dig.

I fællesskab opløser vi de traumer, du ønsker at blive fri for, samt højner din selvfølelse.

 

 

FaDP, Foreningen af Danske Psykoterapeuter, er jeg medlem af siden januar 2016.

Som medlem af en psykoterapeutisk brancheorganisation, opfylder jeg FaDP's etiske regelsæt.

 

Jeg har gennemført en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse i samtale og transbiologisk psykoterapi i Hellerup hos Heilesen og Mygind.

Jeg er 1. februar 2017 eksamineret HM psykoterapeut.

 

Hovedretningerne i transbiologisk psykoterapi er klassisk psykologi kombineret med Tankefeltterapi, METAsundhed, og  Transbiologisk traumeterapi med regression.

Psykoterapi, metoder, teknikker og redskaber kombinerer jeg således, at jeg er i stand til at samarbejde med dig på en måde, hvor jeg binder det fysiske og kropslige lag sammen med det følelsesmæssige og det mentale på en unik vis.

 

Jeg har bestået eksamen i Tankefeltterapi i 2013, METAsundhed i 2014, psykologi 2015, Transbiologisk traumeterapi bestået i 2016, HM psykoterapeut 2017.

 

Jeg har envidere psykologisk indsigt og uddannelse i:

 

Samtaleteknik, aktiv lytning og kommunikation,

Det terapeutiske rum og terapeutens rolle,

Terapeut og klient-relationen,

Klient-rollen,

Overføring og modoverføring,

Observatør-rollen,

Powerterapi,

Energipsykologi,

Etik og praktiske retningslinjer for klientarbejde,

Tavshedspligt og underretningspligt.

 

Oprindelig var vi engang lykkelige individer med masser af ønsker og mål. Legende, søgende, nysgerrige og forventningsfulde. På et tidspunkt blev vi stoppet. Og nye mål blev stoppet , og atter nye mål. Til sidst sad du her frustreret og forsmået, som en meget dårlig kopi af det, du egentlig engang var. Sidder med alle de tidligere mål stoppet og dog i live, men frustreret.

Når jeg guider dig gennem processen fra et hvilket som helst mål, som er blevet et problem, så går du tilbage gennem alle de mål, du følte du ikke nåede, og når dem.

Derefter finder du et endnu højere mål (som faktisk, er et tidsmæssigt tidligere mål) der genfinder du dit oprindelige legende, søgende, nysgerrige og forventningsfulde JEG.