Meta-lifesoulsolution

TRANSBIOLOGISK TRAUMETERAPI

 

Transbiologisk traume healing er en terapi, hvor jeg hjælper dig til at hele dine traumer med helhjertet heling og ved hjælp af over 30 forskellige avancerede traumeteknikker.

 

TRAUME

Traumet findes i bevidstheden og traumet findes biologisk i cellerne. Hvert traume har sin egen manifestation på celleplan.

Ud fra at lytte til hvad du fortæller mig, du har af ubehag, uanset om det er stress, angst, smerte eller andet ubehag, laver jeg en præcis strategi for at hele lige præcis den type traume, du kommer med for at få helet.

Traumet er ikke en sygdom, men en tilstand af spænding,

 

DET FROSNE ØJEBLIK

Det frosne øjeblik er en biologisk reaktion, som opstår i det øjeblik at du føler dig utilpas i et øjeblik og dine celler derfor trækker sig lidt sammen i kroppen på dig, som en FFF= Fysisk Følt Fornemmelse i kroppen.

Utilpas fornemmelsen spænder fra en lettere følelse af uro, over ubehag til fuldkommen lammelse og i værste tilfælde PTSD.

 

TRAUMETYPER -som Fysisk Følt Fornemmelse

Når vi skal ind og hele traumet, denne spænding i kroppen så skal vi både vide, hvor traumet manifesterer sig i kroppen på dig og vide hvilken type af traume, det er. Der er over 30 forskellige avancerede traumetyper.

Et traume kan fx være noget der trækker sig sammen i kroppen på dig, som en knuen eller sten indeni, eller være en følelse af et hul eller et savn, eller en metallisk struktur eller en prikken, stikken, kriblen på huden, eller en svimmelhed eller en klang eller stemme eller et minde fra en udviklingsmæssig begivenhed eller en længsel som om der mangler et stykke af ens krop eller en nål, eller sten eller spyd eller sorte blobber eller et pres eller tyngde i kroppen mm.

Teknikken til at hele dit specielle traume guider jeg dig igennem, så du bliver fri for denne spænding. Til du er Rolig Fredfyldt og Let.

 

BEGIVENHED

Traumetypen hænger sammen med en begivenhed, du har oplevet. Noget der er sket for dig i forhold til nogle relationsmæssige oplevelser eller en ulykke eller hvad end der gennem livet har aktiveret dit traume i kroppen.

 

UDIN er forkortelsen for disse oplevelser på et ubehag, der kan føre til et traume:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fleste traumer bygger på vore biologiske traumer. Når vi har et ubehag, så er der en fysisk skade i kroppens celler. FFF=Fysisk Følt Fornemmelse af spænding i kroppens celler. Det psykiske problem manifesterer sig altså fysisk. Når det psykiske bliver bevidstgjort og heler op så heler det fysiske  også op.

 

TRAUMESTRENG

I bunden af en traumestreng befinder sig en UDIN og den bund er kernetraumet.

Denne traumestreng er som perler på en snor med traumer på denne samme streng, der også er blevet aktiveret som traumetriggere til den dybeste UDIN.

Måden jeg finder ud af om traumet tilhører den same traumestreng er ved at finde ud af, om når du tænker på begivenheden fra i dag,er det så de samme FFF: Fysisk Følte Fornemmelse, som dengang du første gang erfarede en begivenhed, der gav dig disse spændinger i kroppen?

Er det de samme FFF, så guider jeg dig til at regrediere tilbage til allerførste gang du oplevede dette, helt til begyndelsen af traumestregen og du heler den.

 

RFL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har sikkert alle sammen mellem 10 og 4000 traumestrenge.

 

KERNETRAUMER

Nogle traumer er forbundet til kernetraumer, som er nogle dybe sandheder og overbevisninger for dig.

Når man kaster en sten i vandet, så kommer der ringe uden omkring stenen og det vil sige, at du går fra dit kernetraume helt ud til dit hverdagstraume. Eller det kan være hverdagstraumet, der trigger dit kernetraume. Et kernetraume kan være: Jeg skal retfærdiggøre min eksistens, ellers er der ikke plads til mig i livet.

Jeg guider dig og anvender specielle avancerede teknikker til at hele kernetraumet, så du bliver :

 

CPLBL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UDVIKLINGSMÆSSIGE BEGIVENHEDER

Det er optimalt at regrediere hen til et øjeblik i en udviklingsmæssig begivenhed, ved visse typer traumer. Ved udviklingsmæssig begivenhed taler jeg om fx fødslen, eller det tidspunkt, hvor ægget sætter sig fast i livmodervæggen eller det øjeblik hvor ægget og sædcellen smelter sammen i befrugtningsøjeblikket. Det er alle 3 udviklingsmæssige begivenheder og når jeg blidt og nænsomt guider dig tilbage i regressionen til de øjeblikke, så er der ofte de samme former for traumer, der er aktive her, som skal heles.

 

GENERATIONSHELING

Når et problem føles som havende været i familien i slægten længere tilbage, og hvis problemet føles personligt, tæt på dit inderste væsen, som om du altid har haft dette problem og altid vil have det, det definerer: sådan er du, så har du og slægten et dybt selvværds- og / eller personlighedsproblem, som jeg guider dig og hele slægten, der også måtte have dette problem, ned gennem anerne for at hele generations traumet ved en avanceret traumeteknik.

 

Afhængigt af om du har et traume eller flere traumer du ønsker at hele, og afhængig af hvor meget vi skal arbejde på, at du vil ophæve din eventuelle modstand på at forandre dig, og afhængig af hvor let det er at få dig til at mærke din krop og derved hele den, har du brug for mellem 6 timer til 30 timers terapi.

1 traume ca 2-12 timer.

2-10 traumer ca 10-50 timer

 

Kernetraumer 2-20 timer. En klients kernetraume helede på 2 t og 15 min. Det er muligt og mig en stor fornøjelse at hjælpe dig med at hele dig selv.